);
Voor meer info: 06-53241760 of info@huizenmiedema.nl

Landhuis Herja

Ligging
Herja is gelegen in het mooie duingebied tussen Nes en Buren op 1800 m 2 eigen grond.
Er is een groot speelveld naast de woning en het beschutte terras bevind zich op het zuiden, hier komt u vanuit de woonkamer via de openslaande deuren. Ruime parkeergelegenheid is er op het eigen terrein. Het strand is op 10 minuten lopen.

Informatie
Aantal personen: 6
Huisdieren: na overleg toegestaan
Roken: Nee
Dorp: 1000 m
Strand: 300 m
Bos: 400 m
Grootte perceel: 1800 m2

Indeling
Begane grond: entree, toilet met fonteintje, garderobe en trap naar boven en beneden. Woonkamer/open keuken 45 m2. Slaapkamer (2 p.) met eigen badkamer; douche met glazen deur, dubbele wastafel en ligbad. Vanuit hier kunt u ook naar het terras.
Souterrain : sauna met douche, zonnehemel en toilet. Aparte kamer met tafeltennistafel en een wasmachine en droger en cv ketel. Verdieping: 2 slaapkamers (2 p.) 1ste slaapkamer 2 persoons bed en 2e slaapkamer 2- 1 pers. Bedden. Badkamer voorzien van bad, separate douche, wastafel en toilet.

Comfort
Gashaard met afstandsbediening, tv, radio. Keuken met inbouwapparatuur zoals: koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron, gasfornuis. Senseo en koffiefilter- apparaat, broodrooster, citruspers, waterkoker. Overal is WiFi, wasmachine en wasdroger in het souterrain. Voor de baby: kinderbed en stoel.
Geschikt voor alle jaargetijden!

© Webpartner 2024