);
Voor meer info: 06-53241760 of info@huizenmiedema.nl

Vakantievilla Schelf

Ligging
Dit vrijstaande huis “Schelf” ligt in het mooie duinengebied tussen Nes en Buren op een grondstuk van 1500m2. Het strand ligt slechts op een afstand van 350 m en is te voet snel te bereiken. Dit mooie, riet gedekte huis heeft een vrije ligging in het groen. Het huis biedt ruim plaats aan 5 personen. Maar het is ook zeker aangenaam met zijn tweeën er te verblijven. Het nieuw aangelegde terras ligt op het zuiden en zuidwesten.
Informatie
Aantal personen: 5
Huisdieren: na overleg toegestaan
Roken: Nee
Dorp: 1000 m
Strand: 350 m
Bos: 500 m
Grootte perceel: 1500 m2
Indeling
Beneden: een lichte woon- eetkamer met haard, gelegen op het zuiden met een tegelvloer. Open keuken is voorzien van alle gemakken. Grenzend aan de keuken een ruime bijkeuken. In de hal bevindt zich een apart toilet en een douche. Bereikbaar vanaf de hal en vanaf de slaapkamer. Een slaapkamer met een 2 pers. Bed. Boven: 2 slaapkamers een met een 2 pers. bed en een wastafel. Een met een 1 persoon bed en een kinderbed.

Comfort
Wasmachine, WiFi, TV, spelletjes en boeken. Keuken is voorzien van magnetron, fornuis, koffiezetapparaat, senseo, waterkoker, oven, broodrooster en mixer. Terrasmeubels en kussens zijn aanwezig. Wasmachine aanwezig.

In oktober 2024 zal deze woning verbouwd worden, daarom gaat hij dan tijdelijk uit de verhuur. Daarna te huur voor 6 personen er wordt een deel aangebouwd en zal worden gemoderniseerd met nieuwe badkamer en toilet.

© Webpartner 2024