);
Voor meer info: 0519-542404 of info@huizenmiedema.nl

Vakantievilla Miede-dune

Ligging
Aan de schilderachtige, authentieke en rustige Zuiderlaan vlakbij de prachtige grote kerk ligt dit zeer karakteristieke vakantiehuis. Het huis is onderdeel van een Rijksmonument gerealiseerd in, de onder architectuur verbouwde, historische schuur van het Commandeurshuis uit 1744 en mede in een met eikenhout gebouwde uitbreiding.. Een heerlijk vakantiehuis van alle gemakken voorzien. Komt u met de auto dan kunt u deze parkeren achter de grote kerk. U zit op 750 m. van het wad en op 1200 m. van het strand verwijderd.
Informatie
Aantal personen: 6
Huisdieren: na overleg toegestaan
Roken: Nee
Dorp: 0 m
Strand: 1200 m
Bos: 1000 m
Grootte perceel: 215 m

Indeling
Begane grond: bij binnenkomst vindt u een garderobe met daaraan grenzend een toilet en wasmachine. Het gedeelte van eetkamer/keuken met stenen vloer ( met vloerverwarming ) ligt onder een uniek balkenplafond van lang geleden gejut hout. Met 2 treden naar beneden komt u in de grote zitkamer die voorzien is van een houten vloer, waar een goede piano staat voor musici en waar een muziekhoek gecreëerd is. Dit deel wordt verwarmd met een keramische plaat aan de muur, die eruit ziet als een schilderij. Vanuit de woonkamer, die op de zuid/westkant ligt, komt u op de stoere veranda met uitzicht over de uitgestrekte weiden ( miede) met paarden, schapen en ganzen, en op de duinenrij ( dune). 1e verdieping: bereikbaar via een verrassende trap waar zich 3 slaapkamers bevinden; een ouderslaapkamer, een 1 pers. kamer en een kamer met 3- 1 pers. bedden, met heerlijke hotelbedden. Een “design” badkamer, alle kamers hebben massief houten vloeren.

Comfort
De keuken is voorzien van o.a. koelkast, diepvries, vaatwasser, oven, waterkoker, broodrooster, mixer en citruspers. Er is gratis WiFi, deze is uit te schakelen. Digitale TV, piano Het huis is geschikt voor mensen met EHS ( gevoeligheid voor elektrische straling )elektrische installatie is afgeschermd en alle gevels/kap zijn voorzien van aluminiumfolie. Er zijn 18 zonnepanelen achter in de tuin geplaatst. Kinderbed en kinderstoel is aanwezig. Er mag niet gerookt worden en er zijn honden in overleg toegestaan.

© Webpartner 2023